Sensoor zoekt vrijwilligers met een luisterend oor

Je verhaal kwijt kunnen. Soms is dat het enige wat je wilt. Sensoor biedt graag een luisterend oor voor mensen die iemand nodig hebben om tegen aan te praten. Sensoor heeft ongeveer 70 vrijwilligers die 24 uur per dag en zeven dagen in de week via telefoon of chat bereikbaar zijn. Om deze dienst te kunnen blijven bieden, is Sensoor op zoek naar nieuwe vrijwilligers. M4esne die goed kunnen luisteren. Soms gaat het om alleen een praatje, soms om meer lastige kwesties, levensvragen of zorgen. Alle vrijwilligers krijgen een gecertificeerde training.
Op maandag 21 januari is er een informatieavond in de Bakkerij aan de Oude Rijn 44 b/c in Leiden. Iedereen kan die avond vanaf 20.00 uur even binnenlopen voor meer informatie en een kop koffie. Meer informatie is te vinden op www.sensoor.nl/zuidhollandnoord.

 

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×