The Helmet Letters, foto: PR.

Multiculturele muziekavond in Buurtcentrum De Kooi

In het kader van ‘Open Podium Leiden-Noord’ wordt er zaterdag 26 januari weer een gevarieerde muziekavond gehouden in Buurtcentrum De Kooi aan de Driftstraat. Het programma is als altijd multicultureel met muziek uit allerlei windstreken en werelddelen. De spits wordt afgebeten door het Wereldmuziekorkest Leiden-Noord, een groot orkest met fluiten,violen, klarinetten, cello, gitaar, accordeon en percussie’ gevolgd door singersongwritersduo The Helmet Letters, dat bestaat uit Michel van der Helm (gitaar en zang) en Roy de Letter (piano en zang). Daarna treedt blokfluitkwartet Tutti Fluti op met onder andere liedjes uit Japan en Afrika, jazzy en middeleeuwse nummers. De avond wordt swingend afgesloten door The Tropics met opzwepende Kaapverdiaanse muziek. De toegang is gratis en om 20.00 uur gaat het concert van start.

Het volgend Open Podium is op 16 maart. Als men een keer wil optreden kan contact opnemen met Maarten Witkam tel 071-5222798 of via Muziekcentrum_leidennoord@kpnmail.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×