PvdD: "Zeventig procent verkiezingsprogramma al gerealiseerd"

Op de nieuwjaarsreceptie van de Partij voor de Dieren in Leiden liet PvdD-raadslid Dick de Vos gisteren weten dat ze wat zij het afgelopen jaar bereikt hebben, dit jaar vooral zullen bewaken. “We zullen als een bok op de haverkist zitten om ze aan hun beloftes te houden”, aldus De Vos. Hij heeft voor de PvdD al zeventig procent van het verkiezingsprogramma gerealiseerd.

Audiofragment: Chris de Waard was bij de nieuwjaarsreceptie en sprak Dick de Vos en Esther Ouwehand.

Ook PvdD-kamerlid Esther Ouwehand was op de nieuwjaarsreceptie en is trots op de verrichtingen van de PvdD in Leiden. “Ik woon in Leiden en ik ben heel trots op wat Dick met de Partij voor de Dieren hier voor elkaar krijgt”, aldus Ouwehand. Ze wijst hierbij op de successen van het afgelopen jaar. Zo geeft ze bijvoorbeeld aan dat Leiden de eerste stad in Nederland is waar een binnenstedelijk visreservaat is gecreëerd. 

Ouwehand is er van overtuigd dat de PvdD haar zetel in de Leidse gemeenteraad behoudt. “Dick gaat hier natuurlijk zijn zetel prolongeren”, zegt zij over de verkiezingen die volgend jaar zullen plaatsvinden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×