Nog ruimte voor bedrijven op het Humanities Career Event 2013

Op 11 april organiseren studenten van de Universiteit Leiden het Humanities Career Event. Bedrijven en studenten komen op dit event met elkaar in contact, om stages en banen met elkaar uit te wisselen. Het evenement is vooral gericht op de geesteswetenschappen (taal- en cultuurstudies). Op het programma staan onder meer workshops, een banenmarkt en een netwerkborrel. Voor studenten en werkzoekenden is er genoeg plaats – de inschrijving start pas op 1 februari – maar ook voor bedrijven zijn er nog mogelijkheden tot aanwezigheid: de organisatie van het evenement is nog op zoek. De vloer zal dan in ieder geval gedeeld worden met de Kamer van Koophandel en De Volkskrant, die al toe hebben gezegd aanwezig te zijn. Één van de eye catchers in het programma is D66-leider Alexander Pechtold, die zal deelnemen aan een panelgesprek.

Audiofragment: In Stud071 spraken Willem de Gelder en Jos Moesman met Rudy Verrips en Poppy Savenije, bestuursleden van het Humanities Career Event 2013.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×