't Vogelhoff werd vanmiddag officieel geopend door ander andere de Leidse milieu-wethouder Frank de Wit (links) en gedeputeerde Han Weber van de provincie Zuid-Holland (rechts). (Foto: Chris de Waard).

Opening 't Vogelhoff: Oostvlietpolder nu doorwandelbaar

Vanimddag is in de Oostvlietpolder ’t Vogelhoff officieel geopend. Daarmee wordt het natuurgebied aan de rand van Leiden ook opengesteld voor het publiek. Er zijn wandelpaden aangelegd, spannende wiebelbruggetjes voor kinderen, een vogelkijkkooi en een fietspad door het weidevogelgebied. Tijdens het broedseizoen gaat de polder voor mensen op slot, maar daarbuiten kan er voortaan gewandeld en gefietst worden.

Audiofragment: Vanmiddag werd ’t Vogelhoff geopend. Chris de Waard was erbij en sprak met verschillende betrokkenen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×