34e editie Leidse Jazzweek vooral op binnenpodia

De 34e editie van de Leidse Jazzweek werd geopend door wethouder Jan-Jaap de Haan en aansluitend trad de piepjonge, spetterende band Thom Hoorweg op. Gisteren vond de traditionele Kroegentocht plaats en hoewel het op straat erg rustig bleef vanwege de kou, was het binnen overal echt feest! Tot en met 27 januari valt er nog een hoop te beleven in het kader van de Jazzweek. Vanwege de slechte weersvoorspellingen aanstaande zondag is het optreden van New Cool Collective op de Beestenmarkt verplaatst naar De Waag en het tijdstip is verschoven naar 19.00 uur. De andere twee optredens die op de Beestenmarkt zouden plaatsvinden, Afrit 5 om 12.30 uur en Size Matters om 14.15 uur, zijn geannuleerd. Meer info en volledig programma: www.jazzstadleiden.nl  
(Foto’s: Emile van Aelst.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×