Servicepunt71 (nog) niet op orde

Het samenvoegen van de bedrijfsvoering van Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude wil maar niet vlotten. Vanaf 1 januari 2012 werken de gemeenten nauw samen, maar niet optimaal. Michiel van der Eng, voorzitter bestuur Servicepunt71 en wethouder in Leiderdorp, wijt die problemen aan ‘hooggespannen verwachtingen’ van betrokken gemeenten. Verder ziet hij de samenvoeging als een complexe operatie die nu net een jaar bezig is, terwijl er twee jaar voor is uitgetrokken. ‘De eerste jaar is het minder omdat we met de opbouw bezig zijn.’ Mark Koek (D66 Leiden) wil van deelnemende gemeenten nu dan ook heel duidelijke afspraken waaraan het Servicepunt71 dan moet voldoen. Maar, stelt hij, ‘ik heb het volste vertrouwen in een goed resultaat.’ 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×