Burgemeester Laila Driessen leest voor

Gisteren las burgemeester van Leiderdorp, Laila Driessen, de kinderen van verschillende kindercentra, S.K.L. en Catalpa voor uit het prentenboek ‘100 nachtjes slapen’. De kleintjes luisterden ademloos toe en genoten van het verhaal en de leuke platen van dit kinderboek van het jaar, geschreven en geïllustreerd door Milja Praagman. De ‘burgermoeder’ bleek voorleestalent te hebben en nam alle tijd voor haar jonge publiek. Na afloop was er drinken en lekkers voor de kids en de burgemeester ontving als dank een jaarabonnement voor de bibliotheek.
(Foto’s: J.P. Kranenburg.)

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×