RTL zoekt figuranten voor nieuwe soap

Wil jij meespelen in de nieuwe soap ‘Mailaika’, opgenomen in Adegeest in Voorschoten? Meld je dan nu aan bij figuratie@bingfilm.tv. RTL5 gaat de nieuwe serie dagelijks uitzenden en de producent, BING Film & TV zoeken nog patiënten, bezoek of andere figuratieve rollen. Je hoeft geen acteerervaring te hebben en er is geen sprake van selectie. Als je je aanmeld, is de kans groot dat BING je belt om voor opnames naar Voorschoten te komen. Mailaika gaat over drie jonge mensen die werken in de zorg. Zoals een goede soap betaamt, delen ze lief en leed – met elkaar en met ons; elke werkdag tussen 19.00 en 19.30 uur. 

Leiden Voorschoten


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×