Succesvolle eerste ‘Vriendenloterij’ in Galerie Diana Lepelaar

Afgelopen middag hield Diana Lepelaar, eigenaresse van de gelijknamige galerie, een speciale ‘Vriendendag’. Lepelaar vertelde de aanwezigen over de vele plannen die zij vorig jaar realiseerde, zoals de samenwerking met het Sieboldhuis, het geslaagde kunstproject tijdens de Nacht van Rembrandt en diverse andere projecten. Ook voor het komend jaar heeft Lepelaar weer een aantal interessante potjes op het vuur staan en ze bruist van de ideeën om Leiden kunstzinnig op de kaart te zetten. “Hoe meer vrienden, hoe meer ik kan doen, want elk project kost geld, ook als er subsidie wordt verstrekt is het eigen aandeel groot.”, aldus Lepelaar. Onder de aanwezige vrienden werd vervolgens een kunstwerk verloot. Pauline Kamphuis werd de gelukkige winnaar en mocht één van de geëxposeerd werken uitzoeken. Ze koos voor een sieraad. Wie ook ‘vriend’ wil worden voor € 15,- per jaar, kan zich aanmelden via: www.galeriedianalepelaar.nl (Foto’s: Jacqueline Borg.)

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×