Spoedoverleg burgemeester met verenigingen Voorschoterweg over criminele activiteiten

De besturen van verenigingen die activiteiten organiseren rondom het terrein van Jeugddorp aan de Voorschoterweg hebben vanavond een spoedoverleg met burgemeester Lenferink. Aanleiding is een hele serie criminele activiteiten die de afgelopen weken rond het terrein hebben plaatsgevonden,zo schrijft de gemeente aan de verenigingsbestuurders.

Volgens betrokkenen is er een directe relatie met motorclub MC Trailer Trash die vaste voet in Leiden zou willen krijgen. Trailer Trash zou willen fuseren met een van de Leidse motorclubs die rond het terrein hun clubhuis hebben. Of die fusie vrijwillig is, wordt door betrokkenen sterk betwijfeld. De nieuwe buren hebben zich in elk geval al voorgesteld aan de verenigingen aan de Voorschoterweg.

Waarschijnlijk komt burgemeester Lenferink vanavond nog met een officiële verklaring.

Leiden ttt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×