Over een maand verhuizen de eerste bewoners van De Haardstee naar hun nieuwe onderkomen aan de Willem Klooslaan. Binnenkort opent de Haardstee ook een locatie in 'Het Gebouw'. (Foto: PR).

Eerste cliënten Haardstee in maart naar Zuidhoven

Gisteren overhandigde Ben Noorlander, directeur-bestuurder van woningstichting Ons Doel de sleutels van 18 nieuwe huurappartementen voor mensen met een licht verstandelijke beperking aan Martien Wesselman, directeur van stichting de Haardstee.

Audiofragment: Chris de Waard sprak na de overhandiging met directeur Wesselman van De Haardstee.

Ons Doel en De Haardstee ontwikkelden samen een kleinschalig woongebouw voor mensen met een licht verstandelijke beperking in het project Zuidhoven aan de Willem Klooslaan. Ons Doel is de eigenaar van de nieuwbouwwoningen, De Haardstee gaat de woningen voor minstens tien jaar huren. In het woongebouw bevinden zich 18 zelfstandige huurappartementen en een steunpunt van waaruit begeleiding en toezicht wordt georganiseerd.

Op de begane grond bevindt zich een aantal grotere appartementen, waarin ook cliënten met kinderen kunnen wonen. De Haardstee verwacht begin maart de eerste bewoners naar Zuidhoven te verhuizen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×