Extra point guard voor ZZ Leiden

De 23-jarige Antoine Young is als extra point guard toegevoegd aan het team van Zorg en Zekerheid Leiden. Tony Gallo blijft vooralsnog bij de ploeg. Young mag nu nog niet spelen, omdat zijn werkvergunning nog in behandeling is. Die vergunning moet uiterlijk 21 februari rond zijn. Young speelde afgelopen seizoen zijn laatste jaar voor Creighton University, een grote school in Omaha, Nebraska. Hij was daar de laatste drie seizoenen zeer belangrijk in met name de aanvalsopzet van coach Greg McDermott. Young was eind vorig seizoen de enige starter, die afzwaaide. De Creighton Bluejays werden in de derde ronde van het NCAA-toernooi uitgeschakeld en behoren dit seizoen – met de kern van Young’s team – nationaal tot de beste 25 collegeploegen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×