Family Science Sessie bij Boerhaave

Wetenschap is niet alleen voor mannen met brillen en witte jassen. Iedereen doet aan wetenschap, elke dag en overal. Wie hier het fijne van wil weten, is op zondag 10 februari welkom bij Museum Boerhaave. Daar vindt tussen 11.00 en 13.00 uur de Family Science Sessie ‘Steeds kleinere hokjes’ plaats. Wetenschappers proberen continu de wereld in te delen in steeds kleinere hokjes. Wij doen eigenlijk de hele dag hetzelfde, of niet? Om daar achter te komen beginen de museumbezoekers tijdens de Family Science Sessie met eenvoudige doe-opdrachten. Zo maken ze kennis met verschillende basisprincipes uit de wetenschap. Onder begeleiding en met behulp van voorbeelden en opdrachten ontdekken ze hoe alles in zijn werk gaat. Family Science is een initiatief van Museum Boerhaave en Universe Awareness, die bedoeld is voor kinderen vanaf 6 jaar en hun familie. Deze activiteit vindt iedere tweede zondag van de maand plaats. Aanmelden kan via www.museumboerhaave.nl/actueel

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×