Boven de huidige situatie, onder het nieuwbouwplan.

Geen steun voor bouwplan Ruime Conscientiestraat

Cees Ahsmann van het bedrijf Impulsus aan de Doezastraat mag geen woning bouwen op het achterterrein van zijn bedrijf aan de Ruime Conscientiestraat. Alleen de PvdA en de VVD vinden het wel een goed idee om een ommuurde hoek te laten bebouwen. Er is immers aan alle voorwaarden voldaan. Dat is ook de lijn van het college. De andere partijen vinden dat er onvoldoende overleg is geweest met de buurt. Een alternatief plan zou niet serieus genomen zijn. Een teleurgestelde Ahsmann hoorde het allemaal hoofdschuddend aan.

Of de woning er wel of niet komt, zal nu waarschijnlijk door de rechter worden bepaald, zoals wethouder Van Woensel concludeerde: “Nu u tegen dit plan stemt, zal die weigering waarschijnlijk worden aangevochten. Het college zal dat standpunt dan verdedigen”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×