De opgeroepen traumahelikopter is niet op de plek van het ongeval geweest. (Foto: M. Wonnink / District16)

Bestuurder vliegt uit bocht en belandt met auto op betonnen helling

Vanavond rond zes uur heeft er zich een ongeval voorgedaan op de Rijnzichtweg in Oegstgeest. Een bestuurder had de afrit Oegstgeest op de A44 (vanaf Den Haag) genomen. In de bocht raakte de automobilist de macht over het stuur verloren en reed op een betonnen afscheiding waardoor de auto kantelde. De gealarmeerde hulpdiensten hebben het slachtoffer bevrijd en de auto gestabiliseerd. De opgeroepen traumahelikopter is niet ter plaatse gekomen. Een berger heeft het voertuig afgesleept. Het verkeer heeft enige tijd last gehad van het ongeval.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×