50-Jarige man bruut overvallen in eigen woning

Afgelopen nacht is een 50-jarige man in zijn woning aan de Richard Holstraat op brute wijze overvallen. Bij de overval werd veel geweld gebruikt en het slachtoffer liep onder andere een gebroken neus, twee blauwe ogen en verwondingen aan zijn bovenlichaam op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De man is totaal overstuur en kan zich daardoor het exacte tijdstip en details niet meer precies herinneren. De politie zoekt getuigen van deze gewelddadige woningoverval. Wie afgelopen nacht op of in de buurt van de Richard Holstraat iets gezien heeft dat te maken kan hebben met deze woningoverval, of andere informatie denkt te hebben, wordt verzocht te bellen naar: 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×