(Foto: archief Sleutelstad)

Chinees Nieuwjaar in Leiden bij Woo Ping

Gisteren is het jaar van de slang begonnen en ook in Leiden wordt het Chinees Nieuwjaar gevierd. Bijvoorbeeld bij Woo Ping, het oudste Chinese restaurant in Leiden. Op maandag 11 februari wordt in de zaak het nieuwe jaar op gepaste wijze ingeluid. Met lekker eten en drinken en optredens. De Chinese gemeenschap in Nederland komt tijdens de viering van het Nieuwjaar op een aantal plaatsen samen. Na sluitingstijd, want de zaken blijven gewoon open. De nachtrust schiet er dan wel een beetje bij in. In de uitzending van afgelopen zaterdag van Cultuur071 was Sandra Hu van Woo Ping te gast om te vertellen over het Chinees Nieuwjaar.

 Audiofragment: Sandra Hu van Woo Ping over Chinees Nieuwjaar in Leiden

Woo Ping bestaat al ruim 60 jaar en biedt zowel Chinese, Indische als Thaise gerechten. Zowel eten in het restaurant, als gebruik maken van de afhaal- en bezorgservice is mogelijk. Kijk op www.wooping-leiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×