Man op gestolen snorfiets rijdt door rood en gaat tijdens vlucht onderuit

Een 39-jarige Rijnsburger is gisteren op een gestolen snorfiets door rood gereden. Toen hij vervolgens voor de politie wilde vluchten, ging hij onderuit. Surveillerende agenten zagen de man op de kruising van de Lammenschansweg met de Zoeterwoudsesingel door rood rijden en riepen dat hij moest stoppen. De rijnsburger voelde daar weinig voor en reed weg. Op de 4e Binnenvestgracht ging hij onderuit en kon door de agenten worden benadert. Zij zagen dat de snorfiets geen contactslot had en ontdekten dat het voertuig als gestolen geregistreerd stond. Bovendien hoorde de kentekenplaat die op de snorfiets zat, bij een ander exemplaar. Onder het zadel lag een gestolen kentekenplaat en de snorfiets bleek niet verzekerd. De bestuurder had geen geldig rijbewijs en was vermoedelijk onder invloed van medicijnen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×