Woning bejaarde vrouw doorzocht

Gisteren is de woning van een 85-jarige Oegstgeestse doorzocht. Rond 14.00 uur werd er aangebeld bij haar appartement aan de Apollolaan. Voor de deur stond een jongen die vertelde dat er een pakketje voor haar in de centrale hal lag. De vrouw ging met hem mee naar de hal, waar hij haar een tijdje bezig hield. Toen bleek dat er geen pakje was, ging ze terug naar haar woning. Voor de deur trof ze een tweede jongen aan, die vroeg waar zijn maatje gebleven was. Toen de Oegstgeestse aangaf dat ze dat niet wist, vertrok hij. Binnen ontdekte het slachtoffer dat haar huis doorzocht was. De politie wil graag spreken met getuigen en mensen die informatie over de jongens hebben. Wie kan helpen, kan bellen naar 0900-8844. Dader 1 is een lichtgetinte jongen van 16 tot 18 jaar oud. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een vadsig postuur en een dik, rond gezicht. Hij is kalend met kort, zwart haar. Dader 2 is een lichtgetinte jongen van 16 tot 18 jaar oud. Hij is ongeveer 1.65 meter lang en heeft een mager postuur. Hij heeft korte, zwarte krullen.

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×