Jongeren met autisme hebben oog voor details, foto: PR.

Fotoworkshop in krokusvakantie voor jongeren met autisme

Atelier 071 organiseert in de krokusvakantie weer een speciale fotoworkshop voor jongeren met autisme. Onder de titel ´Ik zie, ik zie wat jij niet ziet´ kunnen de jongeren in de leeftijd van 10 tot 18 jaar al dan niet met begeleiding deelnemen aan de workshops. Naast fotograferen komt ook het maken van een fotoboek, een serie, of een fotostripverhaal aan bod in vervolgworkshops. Initiatiefnemer Elsbeth Klink: “Jongeren met autisme hebben vaak oog voor details. Als je hun foto´s ziet, dan staan daar bijzondere dingen op, die je zelf nauwelijks zijn opgevallen. Zoals waterdruppels aan een hek of een fluitketel naast een prullenbak op straat.”
De eerste workshop in de vakantie vindt plaats op maandagmiddag 18 februari bij Meet & Greet, Raamstraat 17 in Leiden.
Meer informatie is te vinden op de website www.atelier071.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×