Foto: PR.

Serie klassieke muziek in Museum Boerhaave van start

In de historische Boerhaavezaal start op zondag 24 februari een driedelige reeks kamermuziekconcerten. Temidden van de ‘Leydse Weelde’ kan het publiek genieten van muziek uit de Gouden Eeuw. Laura Oomens organiseert deze bijzondere serie ‘Close-up Classics’. Oomens studeerde viool bij onder andere Herman Krebbers en David Takeno en was van 2007 tot 2010 eerste violiste bij het Residentie Orkest, in het laatste jaar als tweede concertmeester. In 2009 richtte zij het Unison Chamber Music festival op en sinds dit seizoen is zij lid van het Nederlands Kamerorkest. Het concert, met een selectie uit de vier jaargetijden Purcell – Chaconne Britten – Chacony uit Strijkkwartet Nr.2 Sweelinck/Vriezen – Fantasia ‘a phrygian, begint om 15.00 uur.

De toegang bedraagt € 4,- naast een geldig entreebewijs voor het museum. Meer info: www.museumboerhaave.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×