Leidenaar aangehouden voor poging overval in Rijnsburg

Afgelopen nacht, rond 03.30 uur, werd een 42-jarige bloemenhandelaar bedreigd door een man met een vuurwapen. De Rijnsburger wilde zijn auto parkeren op de Hendrik ter Brugghenstraat en was vlak daarvoor gepasseerd door een blauwe auto. Deze auto stopte en de bestuurder liep naar de auto van de bloemenhandelaar. De overvaller probeerde tevergeefs het portier open te maken, terwijl hij zijn pistool op de man richtte. Deze reed echter weg en belde direct de politie. Agenten hielden de overvaller aan op de Geverstraat in Oegstgeest, na een ‘uitpraatprocedure’ omdat de man gewapend was. Het bleek te gaan om een 24-jarige Leidenaar. Mogelijke getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×