Mieke van Veen, foto; PR.

Singer-songwriters tijdens Verrassend Winkelweekend

Met het thema ‘Muziek’ treden diverse singer-songwriters op tijdens het Verrassend Winkelweekend op 23 en 24 februari. Op zo’n 20 verschillende locaties worden 75 optredens gegeven onder andere door Mieke van Veen, die als troubadour door het land reist en veel lof oogstte op allerlei festivals. “Stel, je wandelt dat weekend door de Leidse binnenstad en vanuit vele hoeken en gaten klinkt mooie, akoestische muziek. Klein en intiem, jazzy swingend of vrolijk poppy, en dat op zo’n twintig verschillende locaties. Het voelt als een prettige, onverwachte onderbreking van de dag. Je zet je tassen neer en luistert. Die momenten willen we tijdens het Verrassend Winkelweekend graag creëren”, aldus programmeur Hans van der Maas. Natuurlijk komen de winkeliers ook dit winkelweekend met leuke aanbiedingen Voor het volledige programma en meer informatie: www.leiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×