De vijfde editie van de Leidse Museumnacht zal in het teken staan van 'Kracht!', alle musea zullen deze nacht hun eigen kracht tonen.

Lustrum museumnacht in teken van 'Kracht!'

Op 25 mei 2013 is het de vijfde editie van de Museumnacht Leiden. Vanwege dit lustrum is er een thema verbonden aan deze nacht. Alle activiteiten tijdens de Leidse Museumnacht zullen in het teken staan van het thema ‘Kracht!’.


Vrijwel alle Leidse musea zullen hun eigen kracht tonen door verschillende subthema’s. Waar de Museumnacht de afgelopen jaren altijd samenviel met de Lakenfeesten (eind juni), zal het evenement dit jaar in mei plaatsvinden. Dit omdat de culturele nacht vanaf dit jaar valt onder ‘Signatures’, de nieuwe Leidse Cultuurweken.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×