Vijf Scratchdagen in de Pieterskerk

De Scratch Muziekdagen Leiden die jaarlijks in de Pieterskerk plaatsvinden, bestaan 25 jaar. Gistermiddag nam burgemeester Lenferink het eerste exemplaar van het boek ‘De Scratch in Leiden 1988-2013′ in ontvangst in de Pieterskerk. Het boek is onder andere samengesteld door bijdragen van bezoekers aan de scratchdagen en vier van hen kregen een prijs aangeboden tijdens de presentatie. Enkele vrijwilligers werden in de bloemetjes gezet. Het 25-jarig bestaan wordt gevierd met vijf Scratch-dagen in plaats van vier. Ze vinden plaats op 15, 16, 17, 23 en 24 februari. Iedere avond is er een ander programma. Met een koor en orkest van bijna duizend mensen dat alleen voor die dag bij elkaar is gekomen, wordt er één dag gerepeteerd. ’s Avonds is de uitvoering. De restaurants en winkels in het Pieterskwartier dragen bij aan de feestelijkheid. De restaurants bieden een snel Scratch-menu aan en een aantal van de bijzondere speciaalzaakjes in het Pieterskwartier geeft een aantrekkelijke Scratch-korting. De deelnemers krijgen in de Pieterskerk een flyer met 15 euro aan waardebonnen uitgereikt. Meer informatie over dit muzikale evenement staat op www.scratchleiden.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×