Studenten ROC ID winnen bij Bakkerij jeugdvakwedstrijden

Afgelopen dinsdag sleepten studenten aan het ROC ID maar liefst drie prijzen in de wacht bij de Bakkerij jeugdvakwedstrijden. Er werd gestreden in drie categorieën: banketbakker, brood- en banketbakker en allround banketbakker. Aileen van Eijk won de eerste prijs met haar overheerlijke, hartvormige gebakjes. Hamza Mazouz won met zijn krentenbollen voor fijnprovers, eveneens in hartvorm en Roelof Vuijk gooide de hoogste ogen met zijn verrukkelijke desserttaarten en bonbons. Wijnand Starreveld, praktijkdocent Bakkerij & Horeca ROC ID College, is trots op zijn leerlingen en zegt: “Dat we supertrots op onze studenten zijn mag duidelijk zijn, beter dan dit kan gewoon niet.” Op 24 april zullen de leerlingen de strijd aan gaan om de Nederlandse titel.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×