Leidse Sport Federatie en Sportbedrijf Leiden slaan handen ineen

In het kader van de landelijke Nationale Sportweek hebben de Leidse Sport Federatie en Sportbedrijf Leiden de handen ineen geslagen voor een schitterend, sportief spektakel in de Sleutelstad. Voor de tiende keer op rij vindt het evenement plaats en alle sportaanbieders kunnen meedoen. De organisatie vraagt alle sport- en beweegaanbieders om een uitdagend aanbod te bedenken, zoals clinics door bekende trainers, een instuif, speciale activiteiten voor aangepaste sporten etc. De week wordt gehouden van 20 tot en met 27 april. Meer info en aanmelden: www.sportstadleiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×