Cafébezoeker met glas in nek geslagen

In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag kreeg de politie rond 02.45 uur een melding over een vechtpartij op de Breestraat. Daar aangekomen bleek er van een vechtpartij geen sprake te zijn, maar een groepje mannen was richting de Boommarkt gelopen en één van hen nam de benen, toen hij de politieauto zag. De man, een 20-jarige Leidenaar, werd aangesproken door de agenten, die zijn gegevens noteerden. Even later bleek deze persoon een 18-jarige plaatsgenoot met een glas in zijn nek te hebben geslagen in een horecagelegenheid aan de Breestraat. De dader werd even later aangehouden; zijn gegevens waren al genoteerd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×