Foto: PR.

Kunstveiling voor inrichting nieuw onderkomen Marecollege

Het Marecollege verhuist binnenkort naar haar nieuwe locatie en houdt een kunstveiling om de inrichting te bekostigen. Tot en met aanstaande donderdag kan men een kunstwerk doneren via kunstveiling@marestroom.nl De veiling wordt gehouden op vrijdag 1 maart om 19.30 uur in de aula aan de Surinamestraat 1. Voor het nieuwe onderkomen, om de hoek van de oude locatie, zijn nog stoelen, vitrinekasten en podiumdelen nodig. Meer info en nieuws over het bijzondere nieuwe gebouw, dat geheel in antroposofische ronde vormen is gebouwd, is te vinden op: www.marestroom.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×