Rob Wijnberg en Tijs van den Brink op Veritas-forum

Rob Wijnberg en Tijs van den Brink gaan vanavond met elkaar in gesprek op het Veritas-forum. In het academiegebouw zullen de twee journalisten met elkaar en de zaal spreken over de taak van de journalistiek. Rob Wijnberg werd vooral bekend als hoofdredacteur van nrc.next, een taak waarvan hij vorig jaar ontslagen werd, terwijl Tijs van den Brink bekend is als TV- en radiopresentator van de EO. Het Veritas-forum is georganiseerd door de Leidse afdeling van de landelijke organisatie Veritas, die als doel heeft om studenten en docenten te laten nadenken over vragen die niet in college worden behandeld. Hierin komen vaak religie en ethiek aan bod, alzo ook vanavond. 

Audio-fragment: Willem de Gelder sprak met Jonathan Bos, de voorzitter van Veritas Leiden, over het Veritas-forum over journalistiek.

De avond vindt vanavond plaats om 19:45 in het Academiegebouw. Toegang is gratis en iedereen is welkom. Na afloop vindt er een borrel plaats in de Faculty Club.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×