Lezing Messiaanse verwachtingen in het Jodendom

Op uitnodiging van het Genootschap Nederland-Israël geeft rabbijn L.B. van de Kamp op woensdag 6 maart een lezing over Messiaanse verwachtingen in het Jodendom. Met de komst van de Messias zal het gehele Joodse Volk optrekken naar Israel vanuit de diaspora. De Tempel in Jeruzalem zal herbouwd worden. Het Koninkrijk van David zal opnieuw ingesteld worden. Er zal vrede heersen op de hele aarde. Is er sprake van een komst of een wederkomst? Welke plaats neemt het moderne Israel in de in Joodse Messiasverwachtingen? Is het geloof in de Messias het enige wat Christenen en Joden scheidt? Het zijn deze onderwerpen en vragen waar de lezing van rabbijn Lody B. van de Kamp over gaat. De avond vindt plaats in de bovenzaal van de synagoge aan het Levendaal en begint om 20.00 uur. Belangstellenden zijn welkom. De toegangsprijs is €5 per persoon.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×