Yuriko’s prenten te zien bij Zône

Gedurende de maand maart zijn de prachtige prenten van de Japans graficus Yuriko Miyoshi te zien in Galerie Zône aan de Nieuwstraat. Ze maakt verfijnd werk waarin verschillende thema’s naar voren komen zoals: reizen, muziekinstrumenten, landkaarten en herinneringen. De kunstenaar, die sinds 2003 in Nederland woont, heeft deelgenomen aan diverse internationale grafiekprojecten en haar werk bevindt zich in veel privécollecties, maar ook in het British Museum in Londen. Opvallend zijn haar Hollandse landschappen vertaald in Japanse kleurenetsen. De feestelijke opening van de expo vindt plaats op zondag 3 maart. Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl (Foto: PR.)

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×