CDA Oegstgeest boos over uitblijven communicatie verhoging rioolrechten

CDA Oegstgeest is boos. Boos op het College van Burgemeester en Wethouders (B&W). Zij heeft, volgens fractievoorzitter Marien den Boer, de verhoging van de rioolrechten met 88 procent niet gecommuniceerd aan de bevolking. De verhoging was al wel in de Raad vastgesteld, communicatie ontbrak echter. Daardoor zijn inwoners van Oegstgeest bij hun aanslag verrast door het bedrag; dat was vorig jaar 112,37 euro, dit jaar is dat 211,78 euro. Den Boer wil vanavond van B&W weten wat er precies is misgegaan bij de communicatie. ‘Het College heeft niet tijdig uitgelegd waarom de verhoging noodzakelijk is.’ Inwoners van Oegstgeest kregen tot dit jaar de precariorechten die waterleidingbedrijf Dunea in rekening brengt altijd terug van de gemeente. 2013 Is de eerste rekening waarop dat niet gebeurt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×