Leiden Culinair in 2012, foto: Bram van Ham.

Sponsorovereenkomst Leiden Culinair getekend

Ondernemersvereniging Business Platform Schipholweg steunt ook dit jaar het zomerfestival Leiden Culinair. De 70 ondernemers die bij deze vereniging aangesloten zijn willen op deze manier bijdragen aan een bloeiende en bruisende Leidse binnenstad.

Voorzitter Ron Hoogenboom en penningmeester Erick van Mastrigt zetten hun handtekening onder een overeenkomst die hen verbindt aan het festival.

Rob van Marwijk is zeer tevreden met de ondertekening. “Dit is de eerste overeenkomst die we voor 2013 sluiten, dat is altijd speciaal. Zoals iedereen inmiddels wel weet is Leiden Culinair voor de organisatie volledig afhankelijk van sponsor- en deelnemersbijdragen. Dan is de keuze van het Business Platform Schipholweg voor steun aan Leiden Culinair uiteraard zeer welkom. We zijn er blij mee!”

Ook Erick van Mastrigt is erg verheugd over de samenwerking. “Wij willen onze leden en hun medewerkers, die vaak buiten Leiden wonen, meer betrekken bij de stad. Leiden Culinair biedt ons een uitstekende gelegenheid om elkaar en andere ondernemers te ontmoeten.”

Leiden Culinair wordt dit jaar voor de 27e keer georganiseerd en vindt plaats tijdens de Lakenfeesten, van 27 tot en met 30 juni.

Audiofragment: Rob van Marwijk over sponsorcontract Leiden Culinair

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×