Leiden op stoom voor NLdoet en Oranje Fonds

Voor Nldoet, dat plaatsvindt op 15 en 16 maart, zijn al 68 klussen en activiteiten aangemeld. Verder meldden organisaties uit Leiden al 7 initiatieven aan voor de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Ter gelegenheid van de aankomende troonswisseling startte het Oranje Fonds de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. In het gehele koninkrijk kunnen maatschappelijke organisaties bestaande initiatieven voordragen in de categorieën: Jeugd, Buurt en Helpende Hand.  Het is voor het eerst dat het Nederlandse publiek vervolgens mee kan stemmen. Organisaties kunnen zich nog aanmelden tot 8 maart op www.kroonappels.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×