1-jarig bestaan van Partycentrum De Zijl in nieuwe stijl

Precies een jaar geleden blies Trudy Hamerling partycentrum de Zijl nieuw leven in. Samen met haar echtgenoot wordt er keihard gewerkt met een klinkend resultaat. Afgelopen vrijdag werd dit 1-jarig bestaan uitbundig gevierd met een grote groep Leidse artiesten zoals onder andere : Danny Plezier, Mark Rijs, Naomi, John Zoet en Raymond Lees. Het feest was totaal uitverkocht en de sfeer zat er goed in. Het partycentrum wordt regelmatig verhuurd voor besloten feesten en partijen en vervult daarnaast natuurlijk een ‘kantinefunctie’ voor de sporters. Meer info: www.partycentrumdezijl.nl
(Foto’s: J.P.Kranenburg.)

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×