Foto: PR.

Science Café belicht fraude in de wetenschap

Op dinsdag 12 maart staat Science Café Leiden in het teken van ‘fraude in de wetenschap en andere bedrijfstakken’. Een actueel onderwerp over onder andere Diederik Stapel en Don Poldermans, die volop negatief in het nieuws kwamen, maar ook in de kunstsector en de filmwereld komt plagiaat en oplichting voor. Spreker is Adam Cohen, hoogleraar in de klinische farmacologie en directeur van het Centre for Human Drug Research. Na afloop kan het publiek mee discussiëren. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Fabian met een aanstekelijke mix tussen pop, folk, hiphop en blues. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaat in Scheltema; de toegang is gratis. Meer info: www.sciencecafeleiden.nl

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×