Foto: PR.

Feestelijke start project ‘De Batavia’

Aanstaande woensdag vindt de feestelijke start plaats van bouwproject ‘De Batavia’ in Oegstgeest. Er wordt begonnen met de bouw van 66 huurappartementen in de sociale huursector, een samenwerking van Portaal en Dura Vermeer. De officiële handeling wordt verricht door Burgemeester mevrouw E. M. Timmers – van Klink om 16.00 uur aan de Sterreschans. Naar verwachting worden de eerste woningen eind 2013 opgeleverd en verhuurd via www.woonzicht.nl Er worden ook 27 koop appartementen gerealiseerd. De woningen maken deel uit van de uitbreidingslocatie Nieuw – Rhijngeest in Oegstgeest. Deze nieuwe wijk ligt tussen de Oude Rijn en de A44.

Advertentie

Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×