De campagneflyer van kandidaat CDJA-voorzitter Julius Terpstra. (foto: JuliusTerpstra.nl)

Leidse kandidaat-voorzitter CDJA voert al volop campagne

Creatief, Daadkrachtig, Joviaal en Ambitieus; als slogan herdefinieert Leidenaar Julius Terpstra (24) de letters ‘CDJA’. Het Christen Democratisch Jongeren Appèl (waar ‘CDJA’ eigenlijk voor staat) kiest binnenkort een nieuwe voorzitter, en Terpstra is kandidaat. Zijn campagne draait al volop. Hij reist het hele land door, vertelt hij. “Politieke cafés, debatavonden: vooral veel CDJA’ers spreken!” Terpstra wil het vooral over de inhoud hebben. Op zijn site prijkt ‘solidariteit tussen de generaties’ als één van de belangrijkste onderwerpen. Ook de immateriële zaken, zoals vrijheid van godsdienst en onderwijs, zijn belangrijk voor de geschiedenisstudent. Alle leden van het CDJA stemmen binnenkort via internet op hun favoriete kandidaat. De winnaar wordt bekend gemaakt op de ALV in mei.

De Leidse cultuurwethouder Jan-Jaap de Haan ziet het in ieder geval wel zitten met Terpstra aan het roer, zo staat te lezen op de campagnesite.

Audiofragment: Julius Terpstra vertelt in Nieuws071 over zijn wens om voorzitter te worden van het CDJA

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×