Leidse koopzondagen weer ter discussie

3

FNV Bondgenoten stapt samen met 11 andere partijen naar het College van Beroep voor het Bedrijfsleven omdat de gemeente niet op tijd een besluit heeft genomen over de openstelling van de winkels op zondag. Eind vorig jaar besloot de gemeenteraad dat er nader onderzoek moest komen naar de gevolgen van die koopzondagen voor het personeel en de kleine winkeliers. Dat onderzoek liep vertraging op, maar is inmiddels wel afgerond. Het wordt binnenkort in de gemeenteraad besproken.

Delen

3 reacties

  1. Hier wordt je toch doodziek van,flikker die zooi toch open,dat doen de bobo.s natuurloijk nooit om dat anders hun wethouder salaris in gevaar komt.

  2. Ko Opslaaf op

    Ik wil spulletjes kopen, altijd en overal, nu, straks en morgen. Dat heb ik nodig. Ik ben ervoor behandeld maar het gaat niet weg.

  3. Erg vreemd voor ons dat dit niet mag,turkse en maroc winkels zijn allemaal open op zondag,kappers ook allemaal open op zondag laten ze daar iets aan doen.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.