Scherpere keuzes noodzakelijk bij renovatie Lakenhal

De uitbreiding van Stedelijk Museum de Lakenhal kan niet helemaal volgens plan worden uitgevoerd. Bij het opstellen van het Programma van Eisen (PvE) voor de renovatie en uitbreiding is gebleken dat niet alle wensen kunnen worden gehonoreerd binnen het budget van 16 miljoen euro. “Er moeten scherpere keuzes gemaakt worden en daarvoor nemen we nu wat meer tijd”, aldus wethouder De Haan van cultuur. In een brief aan de raad kondigt hij onder meer aan dat de procedure voor de selectie van een architect wordt verlengd totdat het PvE definitief is vastgesteld.

Audiofragment: Wethouder De Haan over de renovatie van De Lakenhal.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×