De Lakenhal genomineerd voor AVRO's beste Hollandse Nieuwe

Preparations, het wassen beeld van een man met een enorm houten kruis (door Roy Villevoye) in De Lakenhal, is genomineerd door AVRO’s Kunstuur. Het kunstprogramma start binnenkort haar tweede serie Hollandse Nieuwe. In deze serie staan aanwinsten van Nederlandse musea centraal. De omroep vraagt het publiek om hun stem uit te brengen op één van de nieuwe aanwinsten. Twee kunstliefhebbers proeven elke week een van de aanwinsten tijdens het programma dat vanaf 2 maart dagelijks tussen 17.00 en 18.00 uur op Nederland 2 wordt uitgezonden.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/82167703″ params=”” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×