Brand in flatgebouw Opaalstraat

Afgelopen nacht brak er brand uit in een flat op de vijfde verdieping van een complex aan de Opaalstraat. Brandweer en politie waren snel ter plaatse en brachten een bewoonster die op het balkon om hulp stond te schreeuwen in veiligheid. De vrouw werd na onderzoek in een ambulance zekerheidshalve afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar kat werd in de dierenambulance onderzocht. Nadat duidelijk was, dat er geen andere personen in de brandende flat aanwezig waren, werd het vuur geblust met een straal hoge druk. De oorzaak van de brand is nog niet bekend; er wordt verder onderzoek naar gedaan. (Foto: C. van der Star – www.district16.nl)

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×