Verkopen is ook een kunst

Ralph Lek is een beetje een vreemde eend in de bijt op de Haagweg4, het kunstcentrum in Leiden. Tenminste op het eerste gezicht. Want deze huizenverkoper gaat net even anders te werk. Creatief, innovatief en met vooral veel hart voor de zaak en zijn stad Leiden. In deel 3 van een serie over kunstcentrum Haagweg4 vertelt Ralph Lek over zijn passie voor monumentale huizen en zijn werkwijze. “Ik moet eigenlijk eerst verliefd worden op een huis. Dan kan ik het verkopen.” En zijn vervoersmiddel. “Ik verkoop eigenlijk alleen monumentale unieke panden die binnen het bereik van mijn scooter liggen.” Cultuur071, het zaterdagochtendprogramma over cultuur in Leiden in de breedste zin van het woord zendt deze weken een serie reportages uit over kunstcentrum Haagweg4 dat dit jaar twintig jaar bestaat.

Audiofragment: Ralph Lek, een makelaar tussen de kunstenaars

Advertentie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×