GroenLinks zoekt sportieve kandidaten voor Groene Lintjes

Dit jaar is het de zevende keer dat GroenLinks Groene Lintjes uitreikt aan mensen en organisaties die zich inzetten voor een groenere stad. Deze keer gaat de aandacht daarbij speciaal uit naar sportverenigingen die zich inzetten voor een groen Leiden. Clubs die bijvoorbeeld stroom opwekken met behulp van zonnepanelen, die plastic apart inzamelen of die op andere manieeren duurzaam bezig zijn, kunnen worden aangemeld via groenlinksleidenacties@gmail.com. Ook individuele Leidenaars en organisaties die zich inzetten voor een groene Sleutelstad, kunnen via dit adres worden aangemeld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×