Vijftien christelijke studentenbands strijden om eeuwige roem

Komende vrijdag vindt in Warmond het NSV Songfestival plaats. Op dit jaarlijkse festival gaan vijftien bands de strijd met elkaar aan om wie het beste liedje heeft. De bands zijn allen lid van een studentenvereniging die onderdeel is van Navigators, een landelijke christelijke studentenorganisatie. Omdat de Leidse afdeling van Navigators, NSL, er vorig jaar met de titel van door ging, heeft de vereniging dit jaar de eer om het te organiseren. De commissie die deze taak kreeg, kwam er echter al snel achter dat er in de stadsgrenzen van Leiden geen geschikte locatie te vinden is. “We verwachten zo’n 2000 mensen”, vertelt commissielid Bastiaan Schippers. “In Leiden is niets groot genoeg.” Men besloot naar Warmond uit te wijken, omdat bij partycentrum Dekker wel genoeg ruimte is.

Audiofragment: Willem de Gelder sprak met commissielid Bastiaan Schippers over het NSV Songfestival dat vrijdag plaatsvindt in Warmond.

De avond, die om 20:00 begint, zal vijftien optredens bevatten van studentenbands. Daarna zal er echter een optreden van rapper Dio zijn, die de boel een half uur op stelten komt zetten. Kaartjes voor de avond gaan over de toonbank voor 15 euro, via de site van het evenement.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×