Litteris Sacrum speelt ‘De God van de Slachting’ in theater Ins Blau

Toneelgezelschap Litteris Sacrum staat van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 maart in theater Ins Blau aan de Haagweg 6 met het stuk ‘De God van de Slachting’ van schrijver Yasmina Reza, in de regie van Marian Pankow. Wanneer een ruzie tussen twee vriendjes eindigt met twee gebroken tanden, besluiten de wederzijdse ouders in alle redelijkheid de ‘schade’ te bespreken. In 2011 werd het toneelstuk verfilmd door Roman Polanski onder de titel ‘Carnage’. De voorstellingen beginnen om 20.30 uur. Kaarten zijn te reserveren via 06 247 06 621 en kosten €12. In Nieuws071 van maandag 11 maart vertelt voorzitter Roland de Ligny over zijn toneelgezelschap.

Audiofragment: Roland de Ligny over toneelgezelschap Litteris Sacrum dat deze week optreedt in Theater Ins Blau

Litteris Sacrum is een theatergezelschap dat al in 1856 werd opgericht. Het heeft zijn thuisbasis in buurtcentrum De Kooi, speelt gemiddeld twee producties per jaar. En is op zoek naar nieuwe spelers. Maar ook mesen voor decor, licht, geluid en techniek. Interesse? Kijk op www.litterissacrum.nl voor meer informatie over Litteris Sacrum en kaarten voor de voorstelling.

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×