Ook Community Lover’s Guide voor Leiden

Ook Leiden krijgt een Community Lover’s Guide. Aanstaande maandag vindt de kick-off van de productie van deze Leidse gids voor burgerinitiatieven plaats tijdens het Groene IdeeCafé. De Community Lover’s Guide is een initiatief van de Rotterdammer Maurice Specht en de Londense Tessy Britton.  In 2010 legde Tessy Britton talrijke Britse burgerinitiatieven vast in het boek Handmade. Het boek was met 45.000 downloads een groot succes. Specht nodigde Britton uit voor een conferentie in Nederland, waar zij samen het plan opvatten voor de Community Lover’s Guide to the Universe, een grensoverschrijdende serie van gidsen, waarin per stad de burgerinitiatieven worden beschreven. Er zijn al gidsen voor Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wie de aftrap van het Leidse exemplaar wil meemaken, is maandag vanaf 20.30 uur welkom bij Scheltema. Daar vertelt initiator Maurice Specht over het initiatief. Esther Barfoot, redacteur voor de editie Leiden, zal de aanpak voor de Sleutelstad toelichten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×