Vijfde Leidse Woondebat 12 maart door FHLO bij Portaal

Dinsdag 12 maart wordt het Vijfde Leidse Woondebat georganiseerd door de Federatie Huurdersorganisaties Leiden en Omstreken (FHLO). In samenwerking met Portaal die het debat faciliteert wordt gesproken over de gevolgen van landelijk beleid voor de Leidse woonmarkt. Op de dag dat de Eerste Kamer debatteert over nieuw landelijk beleid wordt in de Nieuwe Energie (3e Binnenvestgracht 23) het Leids Woondebat gehouden. Dit debat is bedoeld voor bestuurders, politici, corporatiepersoneel, huurders en investeerders in Leiden en omstreken. Kortom: iedereen die, professioneel of anderszins, geïnteresseerd is in volkshuisvestelijke issues.
 

Audiofragment: Maarten Kersten van de Federatie Huurdersorganisaties Leiden en Omstreken (FHLO) over het Vijfde Leidse Woondebat op 12 maart

Vanaf 17 uur gaan de deuren openen en om 17.15 uur barst het debat los. Hoogleraar Marja Elsinga (TU-Delft) leidt de avond in. Daarna is er een paneldiscussie met VVD-wethouder Van Woensel, Gerda van der Berg (woningcorp. ‘De Sleutels’), M. Ensink (Studenthuisvester SLS/DUWO) en Hans van Dam namens de FHLO. Dan is het tijd voor een hapje en drankje gevolgd door een forumdiscussie waarbij ook de zaal van harte wordt uitgenodigd mee te debatteren.

Opgeven of meer informatie?
U kunt zich voor Het Woondebat nr. 5 aanmelden via het mailadres hetwoondebat@portaal.nl Dit mailadres kunt u ook gebruiken voor eventuele vragen.

Advertentie

Leiden gemeente


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×